Čo je PNC Cashbuilder?
Čo je PNC Cashbuilder?

Video: Čo je PNC Cashbuilder?

Video: Čo je PNC Cashbuilder?
Video: HANDE ERÇEL RESPUESTA RÁPIDA A MURAT DALKILIC 2024, Marec
Anonim

The PNC Cashbuilder Visa odmeňuje umiernených a lojálnych PNC majiteľom bankových účtov s hotovosťou až 1,75 percenta z každého nákupu, no neponúka nič iné, čím by sa odlišoval od ostatných kariet.

Vzhľadom na to, ako môžem použiť svoje odmeny PNC Cashbuilder?

Komu vykúpiť váš Cash Back, navštívte Odmeny Stred v PNC Online Banking na pnc .com, zavolajte na číslo zákazníckeho servisu uvedené na zadnej strane vášho PNC Hotovosť Odmeny kreditnou kartou, príp použitie akýkoľvek iný spôsob odkúpenia, ktorý ponúkame. Na to musí byť váš účet otvorený vykúpiť váš Cash Back.

Okrem vyššie uvedeného, aké kreditné skóre je potrebné pre kreditnú kartu PNC? Potrebujete vynikajúce úver , čo je a skóre najmenej 750 na schválenie PNC Core Visa.

Okrem toho je PNC dobrou kreditnou kartou?

The najlepšie PNC podnikania kreditná karta je PNC Hotovostné odmeny Visa Signature Business kartu pretože poskytuje 1,5 % cash back a bonus 200 USD za registráciu za minulé 3 000 USD za prvé 3 mesiace. Cash back je možné zameniť za výpisy alebo ako vklad na a PNC bankový účet.

Ako fungujú odmeny PNC?

Vy zarábate bodov . zarábať bodov keď si aktivujete a uplatníte svoje PNC Nákup Payback ponuky na Odmeny Stredová stránka v Online Bankingu alebo v PNC Aplikácia mobilného bankovníctva. Prepojte svoje vhodné osobné a firemné kreditné karty do jednej bodov účtu a sledujte svoje bodov hromadiť ešte rýchlejšie!

Odporúča: